Eredmények pár héten belül

Marketing kampány hatékonyan

Az Ön célja látogatottság -és bevételnövelés a weboldalon

Az én feladatom eredményeket hozó Facebook és Adwords kampány

Hogyan hirdet a legtöbb cég? Mi ennek az eredménye?

Ha nincsen elég bevétel, minden cégvezetőnek eszébe jut, hogy hirdetni kellene a weboldalát, a cégét. Gyorsan megbízza az asszisztensét, keressen valami lehetőséget, és kérjen be árajánlatokat. Kiválasztva a legoptimálisabbnak tűnőt, megrendeli és kifizeti.

A legtöbb esetben azonban hamar elfeledkezik róla, mert semmi visszajelzést (statisztikát az eredményességről ) nem kap a hirdető cégtől, illetve nem jönnek megrendelések.

 

A hatékony hirdetés

Egy sikeres marketing kampány megvalósítása nem csak Önnek okoz gondot. 10 cégvezetőből 8-nak problémát jelent.

De Önnek nem kell ehhez értenie.

Egy, az online hirdetésről sokrétű és speciális szakértelemmel, valamint nem kevés gyakorlattal rendelkező kampány menedzser (ez vagyok én) megoldja ezt Önnek, és szállítja az eredményeket.

Mivel kap többet, ha rám bízza marketing kampányait?

Az átfogó, marketinges szemléletű kampányok ezt követően nem csak az adott kampány rövidtávú céljainak, hanem a cég hosszútávú stratégiájának is meg fognak felelni.
Egymás erejét és hatékonyságát növelő beállításokkal komplett kommunikációs tervet is megvalósíthat igény szerint.

Időt és energiát nyer.
Nem kell felesleges pénzköltéssel próbálgatnia a fiókbeállításokat, nem kell semmi újat megtanulnia plusz idő- és energia ráfordítással.
Marketing kampányai velem szállítják Önnek a látogatókat, az érkezési oldal konverziója, azaz a kívánt célok elérése (feliratkozás, vásárlás, stb), növekszik.

Minden kampányt megelőz egy alapos kulcsszókutatás és versenytárs elemzés, amit később bármilyen marketing tevékenységhez fel tud majd használni.

Ha az Ön cége rendelkezik már megbízható elemzésekkel, azzal dolgozunk.

A kampányok érkezési oldalainak optimalizálásában is segítek.

Miért fontos ez?
1. Ha a kulcsszóelemzést felhasználjuk az érkezési oldalak optimalizálására, az eredményesebbé teszi kampányainkat, hiszen az oldalakon tényleg olyan tartalmat talál a felhasználó, amilyenre számít.
2. Egy jó érkezési oldal továbbvezeti a látogatót a megrendelés felé.

Mit csinál a marketing kampány menedzser?

 • Létrehozza a fióko(ka)t, ha nincs.
 • Ha az Ön cégének már van Facebook vagy Google Adwords hirdetési fiókja, ellenőrzi, hogy az oldal mögött van-e, és működik-e rendesen a statisztika.
 • Egyezteti Önnel az adott kampány céljait (kiket akarunk elérni, mit akarjuk őket rávenni, mennyi pénzt szánunk a hirdetésekre, milyen hosszan akarjuk futtatni a kampányt, stb.).
 • Átnézi az érkezési oldalakat, és jelzi, ha optimalizálni kell. Ugyanis hiába ösztönzi a hirdetés átkattintásra a felhasználót, ha nem azt az érdekes tartalmat találja az oldalon, amire a hirdetés alapján számított. (Az optimalizálás nem része a szolgáltatásnak.)
 • A fentiek ismeretében kialakítja és beállítja a legmegfelelőbb kampányfelépítést:
  • egy vagy több kampány kell, milyen hálózaton fussanak
  • hirdetéscsoportok kialakítása a célok, célcsoportok, stb. szerint
  • hirdetés szövegek megírása, képes vagy videós hirdetések létrehozása, stb.
 • Folyamatosan monitorozza és optimalizálja a kampányokat a legjobb eredmények eléréséhez (figyeli, mi működik, mi nem – ezeken változtat).
 • Megosztja az eredményeket az ügyféllel.

 

Mennyibe kerül egy marketing kampány?

Google és Facebook hirdetés árak

Mindkét platformon két tétellel kell számolni a marketing kampányok során:

 1. Hirdetési költségkeret
  Ezt alapvetően Ön határozza meg, de a kampány céljait és célpiacát figyelembe véve, javasolni fogok egy keretet, amennyit minimum érdemes rászánni, hogy eredményeket érjünk el.
 2. Kampány menedzselés költsége
  Ennek nagysága alapvetően szintén a céloktól és a célpiactól függ, ugyanis ezek határozzák meg, mennyi munkaóra szükséges a beállításhoz és a folyamatos karbantartáshoz.

Miért bízhat bennem?

A kkv marketing szakmában eltöltött 21 évem bebizonyította, hogy a szisztematikus, alapos és kreatív munka meghozza a gyümölcsét bármely iparágban.

Az ügyfélszerzés könnyebben megy vevőszerző marketing segítségével, ami összehangolja az Ön egyedi céljait a lehetőségekkel és a rá szánt költségkerettel.

Elsősorban Szombathely és Vas megye területén működő cégek a partnereim.