Néhány példa az ügyfélkörömből

Referenciák

referencia marketing szombathely

Laura Csokoládéműhely

lauracsokolade.hu

A csokoládé illatát, ízét és a bonbonkészítés izgalmát visszaadó weboldaldizájn készítése jelentette itt a kihívást. Laura konkrét elképzeléseit sikerült összhangba hozni egy igazi UX-élménnyel: a színes tartalom felhasználóbarát elrendezése, a szövegezés és látvány Laura gyönyörű fotóival eladja az amúgy isteni finom termékeket.

referencia marketing szombathely

Gyermek Iránytű - gyerek coach

gyermek-iranytu.hu

Eszter weboldalára ráfért egy alapos ráncfelvarrás mind a dizájn, mind a keresőoptimalizálás szempontjából.Ezt követően lehetett nekiállni a hirdetéseknek és az egyyéb offline marketing tevékenységnek.

Apát Panzió

apatpanzio.hu

Egy igazi sokrétű munka, ahol az egymásra épülő marketingeszközök (weboldal, SEO, hírlevelzés, közösségi oldalak, hirdetési kampányok, stb.) meghozták a kért eredményeket: a vendégközönség fiatalítását és a vendégéjszakák számának növekedését.

Panoráma Pihenőház, Kőszeg - szállásfoglalás

panoramapihenohaz.hu

Egy nehéz piacra nehéz időben (covid) léptek ki a szállás tulajdonosai. A bevezetést és a keresőkben való jobb megjelenést alapos kulcsszókutatás előzte meg.

Happy Fagyi - fagyiskocsi

happyfagyi.hu

A szombathelyi Deck bisztró fagyiskocsi weboldala különleges színekkel és fotókkal.

Kajdi Zsuzsanna, mentálhigiénés szakember

kajdizsuzsanna.hu

Zsuzsa meglévő weboldalát keresőoptimalizálni kellett egy alapos kulcsszókutatást követően. Ezután indítottuk el a Google Ads hirdetéseket, hogy Zsuzsi új terápiás helyszínét is bevezessük a köztudatba.

Ják Község Önkormányzat

jak.hu

Colorato Serlegbolt - webáruház

coloratoserleg.hu

Kőrösi Krisztina, mentálhigiénikus

fontosvagy.hu

Dr. Rőthy Fogászat, Szombathely

dr-rothy.hu

Vélemények rólam a Google felületéről

Kinga Oroszlán
Kinga Oroszlán
2022-03-15
Köszönünk mindent Zsófi, a sok közös munkát, a rugalmasságot a gyors megoldásokat, a precizitást, egy örök élmény marad az együtt ledolgozott idő :)!
Géza Puklér
Géza Puklér
2022-03-08
Kiváló szakember! Ügyfélközpontú hozzállás, magasszintű szakmai tudás, korrekt ügyintézés jellemzi Zsófi munkáját! Mindenkinek csak ajánlai tudom Zsófit!
Krisztina Kőrösi
Krisztina Kőrösi
2022-03-08
Zsófival nagyszerű az együttműködés, mert emberileg nagyon kedves, segítőkész, kifinomult és empatikus. Szakmailag gyors, hatékony és mindig a legoptimálisabb megoldásokra törekszik. Csak ajánlani tudom minden vállalkozónak, akinek fontos a célba érkezés.
zsuzsanna kajdi
zsuzsanna kajdi
2022-02-07
Nagyon örülök, hogy megtaláltam Zsófit. Jó érzés tudni, hogy velem van egy hozzáértő szakember, akinek ugyanolyan fontos, hogy megismerjék a szolgáltatásaimat, mint nekem. Készen áll arra, hogy addig gondolkodjunk közösen, míg el nem érjük a kívánt célt. Szeretem még, hogy Zsófi a hatékonyságra törekszik, nem akar mindent egyszerre, csak ami éppen szükséges és elégséges. Aztán persze új távlatok nyílnak és lehet folytatni a közös gondolkodást.
Czéhmester Eszter
Czéhmester Eszter
2017-11-07
A weboldalam tényleg vonzza az érdeklődőket. Friss, lendületes, megnyerő. Amilyet kimondatlanul is szerettem volna. Jól ráhangolódsz a megrendelőre, megvalósítod azt, amit talán meg sem tudott addig fogalmazni. Ehhez nem csupán szakmai tudás kell, hanem egy veled született képesség is. Köszönök mindent és a jövőben is bízom a tanácsaidban.
Csaba Martin
Csaba Martin
2017-11-02
Zsófia remek szakember, gyakorlatilag a semmiből tette az első oldalra vállalkozásom honlapját. Nem tudom, mit csinált és hogyan, csak hogy gyorsan, jól és nem ment rá a gatyám. :) Rengeteg új ügyfelet köszönhetek neki.
Zoltán Gyurácz
Zoltán Gyurácz
2017-10-31
Zsófi segítségét először a weboldalam szövegeinek rendbetétele, SEO és vevőszerzési tippek miatt kértem; ez utóbbin még mindig dolgozunk, egyre jobb eredményekkel! Az eddigi tapasztalatok alapján Zsófi reszponzív, kedves, hozzáértő, jó tippeket ad, segítőkész, elérhető és kreatív. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, forduljatok hozzá bizalommal!
Gergely Baraczka
Gergely Baraczka
2017-10-30
Zsófi nagyon korrekt pontos, jó munkát végez, kedvező áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Sőt, már ajánlottam is. :-))
Tamás de Jonge
Tamás de Jonge
2017-10-29
Csak csupa jót tudok írni. Pontos, gyors, kedves, elkészített munkáival mindig elégedett voltam.
Annamária Kiss
Annamária Kiss
2017-10-29
Sok hasznos, konkrét tanácsot kaptunk, amelyek sokat segítettek abban, hogy az Égigérő Műhely tevékenységét egyre többen megismerjék. Köszönjük a profi munkát!
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia
marketing referencia

Miért bízhat bennem?

A kkv marketing szakmában eltöltött 21 évem bebizonyította, hogy a szisztematikus, alapos és kreatív munka meghozza a gyümölcsét bármely iparágban.

Az ügyfélszerzés könnyebben megy vevőszerző marketing segítségével, ami összehangolja az Ön egyedi céljait a lehetőségekkel és a rá szánt költségkerettel.

Elsősorban Szombathely és Vas megye területén működő cégek a partnereim.